Unibet fogadási útmutatók

Claudio Ranieri fenntartja Leicester City-t a szezonban, de az olaszok megnövelték a játékosok elvárásait azzal, hogy azzal törekszik, hogy felülmúlja a címre nyert pontjaikat. A Leicester vezetője elmagyarázta, hogy minden szezon célja, hogy egy pontot nyerjen az előző kampányhoz Unibet képest, és azt mondta, semmi sem változott, mióta Leicester lett a Premier League-bajnokok. Arsène Wenger nemrég azt mondta, hogy bűnösnek érezte magát, hogy az Arsenal kimaradt a múlt szezonban a bajnokságon. – Csak a klubomról gondolok – mondta Ranieri szombat előtt az Unibet app otthoni játékot az Arsenal ellen. „Tudom, hogy 81 pontot tettünk [tavaly]. Célom, hogy ebben a szezonban 82 legyen, ha lehetséges.Nem gondolok a többiekre. ”

Ranieri világossá tette, hogy a 82 pont elérése nem volt köze a reményhez, hogy megvédje a címet. – Nem, ezt akarom az életem filozófiájáért – mondta. „81-et csináltam, Unibet fogadási útmutatók elkezdtem próbálni és javítani a tavalyi szezonban. Ez az én törekvésem minden alkalommal. ”Claudio Ranieri szép srácokat bizonyít, nem mindig jönnek másodszor Owen Gibson Bővebben

Magas rendelésnek ígérkezik, a Hull City-nél a nyitónapi vereség a Unibet legrosszabb kezdet. Ranieri teljes mértékben elvárja, hogy ez a szezon sokkal nehezebb lesz a Leicester számára, és festett egy képet egy klubról, aki felzárkózik azokhoz a csapatokhoz, amelyek hagyományosan versenyeztek a táblázat tetején lévő pozíciókért.

“ Bajnokok vagyunk, de sok nagy csapattal alulcsapunk vagyunk, mert Unibet open most egy csapatot építünk. Város – mennyi ideig? United – mennyi ideig?Mivel [Sir Alex] Ferguson menedzser volt – újjáépíteni, újjáépíteni. Tottenham, Liverpool – mindenki. Lassan, lassan, nagyon jó épületet akarunk csinálni. Tehát mi vagyunk az alulrepülő, ez normális. ”