Komplikationer före kasernen i Davis Cup: Berdych-tennisspelare i Indien hjälper inte

Lagkaptenen Jaroslav Navratil sade några timmar efter Berdych hoppade i den åttonde omgången av US Open frans Richard Gasquetem. Han sade att frånvaron sjätte spelaren i världen i kampen för att rädda Davis Cup eliten förstår och respekterar.

“A Passage till Indien om det var stora uppoffringar och risktagande av resultaten i slutet av säsongen. Kampen för World Group är viktigt, men det bör också ha i åtanke hur värdefulla och viktiga matcher spelade Thomas under de senaste åren, och hur de har bidragit till att två av vår seger “, sa Navratil i ett pressmeddelande att ta itu med Davis Cup mästare från 2012 och 2013.

“Thomas’ frånvaro är självklart en stor förlust. Det är vår första spelaren, spelarens singel och dubbel. Men det skulle vara ett alibi för att flyga till Indien med sina huvuden bugade.Även utan Thomas, har vi tillräckligt erfarna och starkt team som ska vara i denna svåra miljö för att lyckas och erövra World Group “, säger tjeckiska kapten.

Vi är glada för honom att Berdych förväg lovat att delta i nästa år. “Jag hoppas att vi kommer att spela den första World Group. Det kommer att hjälpa oss i första och andra omgången “, säger Navratil.

Det faktum att Berdych spärreld utelämnade honom och manager Miroslav färgade överens om i går kväll. “Tomas US Open efter att ha väntat en mycket svår slutet av säsongen. Söker en sjunde Tour Finals i rad, vilka sporter en mycket värdefull och prestigefyllda affären, som återspeglade hela säsongen 2016.Det är därför vi kallas, och tillsammans högt uttalat sig om vad förmodligen alla i en anda av tanken, nämligen att Thomas i konstellationen till Indien kommer inte att flyga “, säger Černošek, vars företag Tjeckien sport tjeckiska matcher i Davis Cup ger.

“Thomas har gjort under de senaste åren för många Davis Cup-laget och har starkt bidragit till de två segrar, så har nu full rätt att fokusera på deras behov. Detta beror på att han började mycket bra i år och vi önskar honom att slutföra det ännu mer framgångsrikt. Den erforderliga framgång skulle resa till Indien på något sätt bidragit “, tillade han Černošek.

indianer nominerade tidigare.Deras val saknas dvaačtyřicetiletý Leander Paes som expanderat nomineringen vidare deblového specialist Rohan Bopanna, Somdev Devvarman (152 på världsrankingen singlar) och Yuki Bhambriho (145.).

“Paes och Bopanna är utmärkta deblovým och paret kommer förmodligen bita hårdast, men vi måste koncentrera oss på oss själva. Speciellt för singlar, “sade Navratil. “Devvarman och Bhambri har erfarenhet främst från den första divisionen i Davis Cup, även om ranking räkna och skillnader suddas ut, men jag tror att erfarenheten är på vår sida”, sade han.

Den tjeckiska laget kommer att spela degradering efter fyra år efter att han dog i mars i Ostrava försvagat lag utan Berdych och Stepanek australiska tennisspelare 2: 3Indianerna spelade tjeckiska landslaget sist i 1997, när de besegrade Pribram 3: 2 Papper är favoritlista, som Smith (48) och Rosol (87) rankas mycket högre än konkurrenterna. Pavlásek rankas 149 på skenan efter hälsoproblem Stepanek föll till 285:e plats.

Problemet är inte förskonade honom i US Open där skrečoval första omgången match. “Han förrådde hans hals, men hon är bra, frisk och klar. Naturligtvis saknar det lite brottning erfarenhet, men det är oerhört viktigt och erfaren spelare för laget “, säger Navratil adress šestatřicetiletého tennisspelare.