Djokovic är en favorit i Champions Tournament, han kan matcha Federer

Schweiziska Federer borde vara Djokovic största hopp i kampen om titeln på toppen av säsongen i frånvaro av den skadade spanjoren Rafael Nadal. Årets sista turnering för de åtta bästa tennisspelarna spelas med $ 8,5 miljoner och börjar på söndag. Isner från USA.Federer kommer att spela för semifinalen i Lleyton Hewitt Group med Kevin Anderson från Sydafrika, Dominic Thiem från Österrike och japanska Keio Nishikori för att ersätta den skadade argentinern Juan Martin del Potro. flyg i Shanghai, London, och firade fyra gånger i rad från 2012 till 2015, och fortfarande 2016 förlorade i finalen. “Jag har sett mycket framgång här”, sa serberna. “Det är en fantastisk scen för tennis, du känner dig som en rockstjärna framför ett fullt hus.”

Masters kommer att äga rum 2020 i Storbritannien.I augusti började ATP-ledningen att acceptera arrangörernas ansökningar för nästa period. “Turneringen är en framgång i London, men den skulle förändras och resa världen mer”, sade Djokovic. Federer åtnjöt senast triumf 2011. “Du har varit under press från den första bollen sedan den första bollen. Det är inte som om du var i en vanlig spindelturnering för att komma i takt. Det är här golvet spelas direkt, säger den schweiziska spelaren. Han skulle så småningom fira för sjunde gången på Masters på 37 och vara hans 100: e karriär titel. Förra säsongen besegrade den bulgariska Grigor Dimitrov belgierna David Goffin i finalen, men ingen av dem kvalificerade sig i år.Den obesegrade vinnaren tjänar 2 712 miljoner dollar.

Den tjeckiska tennisspelaren spelades senast på Champions Tournament tack vare Tomáš Berdych för tre år sedan. Den enda tjeckiska vinnaren är Lendl, femtidsmästare från 1981, 1982, 1985, 1986 och 1987.