Vi såg just det största laget i Boston Red Sox-historia

Det är något av ett djärvt krav på ett lag som har funnits i en eller annan form sedan 1901 och har nu nio mästerskap till sitt namn. Ändå räcker siffrorna ensam upp. Red Sox vann 108 matcher under den ordinarie säsongen, en franchise-post och kombinerades för att vinna 119 matcher totalt efter att de breezed sig igenom postseasonen. Ringerens Zach Kram, som gjorde fallet för 2018 Red Sox som ett av de bästa lagen hela tiden, noterade att de enda lag som vann fler kombinerade spel var 1998 New York Yankees och Seattle Mariners 2001 (och sjömänna gjorde inte ” t gör även världsserien) .Brilliant Red Sox crush Dodgers att vinna fjärde världsserien på 15 år Läs mer

Deras startrotation presenterar Chris Sale, och Cy Young prisvinnare David Price och Rick Porcello. Offseason förvärv JD Martinez slog 43 hemlöpningar under den reguljära säsongen medan shortstop Xander Bogaerts hade en av de tystaste 100 + RBI säsongerna i det senaste baseballminnet. Craig Kimbrel, trots sin skakiga playoff-prestanda, har varit en av de mest dominerande closersna i baseball för mycket av sin karriär. Det handlade inte bara om stjärnan spelare. Alla på roster kunde ha ett stort spel, något som blev mycket uppenbart under deras eftersäsongskörning.Outfielder Jackie Bradley Jr slog nionde för mycket av den ordinarie säsongen, men han namngavs ALCS MVP tack vare en oväntad strömuppgång. Steve Pearce, en bänkspelare som laget förvärvade för i stort sett ingenting, hamnade på World Series MVP. De var starkare än sina enskilda delar, och delarna var ganska fina bra på egen hand. Facebook Twitter Pinterest Steve Pearce, en baseball journeyman, heter World Series MVP. Fotografi: Adam Davis / EPA

Varje världsserie är speciell i sin egen rätt. 2018-truppen kommer aldrig att bli det viktigaste Red Sox-laget i historien, det kommer alltid att vara 2004-upplagan som vann franchiseens första mästerskap på 86 år.Teamet i 2007 var anmärkningsvärt, eftersom det visade att Boston kunde vinna med en grupp homegrown talent (Dustin Pedroia, Jon Lester, Jonathan Papelbon, Jacoby Ellsbury). Overachieving 2013-laget hjälpte staden att återhämta sig från trauman av Boston Marathon-bombningen. (Det kommer att kräva en baseballhistoriker att säga vilka Boston-lag som vann 1903, 1912, 1915, 1916 och 1918 menade till fans.)

Storheten hos dessa 2018-mästare var att de gjorde baseball ser lätt ut . De började säsongen på en 17-2-runda och lämnade aldrig sin ledning i AL East för länge, även med Yankees som sätter ihop sin egen 100-win-säsong. De klarade praktiskt taget uppdelningsvägen tillbaka i augusti efter att de svepte sina arch rivaler i New York i en fyrspelsserie.Liksom varje lag hade Red Sox sin del av smärtsamma förluster, men de hade en anmärkningsvärd förmåga att studsa tillbaka. De förlorade aldrig mer än tre matcher i rad vid någon tidpunkt för säsongen. På många sätt antog klubben karaktären av sin förstaårsledare Alex Cora, som var lugn och optimistisk, oavsett vilket kaos som virvlade runt honom.

“Lugn och optimistisk” är inte egenskaper som normalt hör samman med röda Sox Nation, så det tog tid för fans att anpassa sig till att vara oddsen-favoriterna under större delen av säsongen. Om de klagade för mycket om bullpen eller David Prices tillfälliga implosioner under den reguljära säsongen, var det mer eftersom fans alltid behöver något att klaga på. Under alla omständigheter, när det kom till eftersäsongen, blev även de upplevda svagheterna till styrkor.Eftersom det var så gick sakerna till 2018 Red Sox, ett lag som sammanställde de mest framgångsrika och verkligen roliga årstiderna i laghistoriken.