Lansera Kraky! Han är rätt kapten, han har ett stort hjärta

Det första målet kom i den sjunde minuten när Sobotka utnyttjade Evan Rodrigues två-mot-en-pass. Du skulle inte känna glädjen med ett mål på det, möta en sten, ett litet nick och berömma din partner för en fin pass. Allt han behöver göra är att fortsätta.

Han höjde sitt andra mål på femtonde minuten till 2: 1, igen efter att ha arbetat med Rodrigues. Vid den tiden hade händerna redan stigit och pekade på ett leende. Mer än ett mål fick Sobotka i NHL-spelet för länge sedan. I mars 2013 gjorde han ett hat trick, ända sedan bara en i taget.

Det var Betclic inte kränkande av den tjeckiska angriparen förrän nu, han gjorde bara två av de tidigare tolv matcherna.Bland de hockeyspelare som han satsade är 18-åriga Rasmus Dahlin, 20-åriga Casey Mittelstadt, ettåriga Tage Thompson, 22-åriga kapten Jack Eichel eller 23-åriga Sam Reinhart. “Vi måste lära oss snabbt, vi räknar varje match eftersom vi hoppas kunna spela,” sa Sobotka till iDNES.cz efter matchen.

Debatten om play off är för tidig, Sobotka inser lika mycket som resten av laget efter säsongen 2010/11 tittade inte in slutspelet. Men den nya säsongsäsongen ser mer hoppfull ut. Med 18 poäng efter 16 matcher har han den sista slutspelet i öst. Sobotka vet om det. Flyttar från St.Louis var inte lätt för honom. ”Jag blev besviken över utbytet, men Buffalo har ett välbyggt lag som äntligen vinner slutspelet efter sju år. Lusten är stor, sa han på sommaren.

“Jag vänjer mig vid det, det är inte så illa, även om säsongens början var sämre,” medger Sobotka nu. More: https://apostasonline1x2.club

Jag hoppas att Krakow kommer att vara här länge, ”önskar Houška till sin efterträdare.

Den 28-åriga pivoten följer den definition som ledaren bestämmer. ”Det borde vara mannen som teamet följer med golvet. När det finns ett problem är de inte rädda för att namnge saker. Han måste leda laget till önskat mål, ”avbildar Krakovich.

Han var tvungen att höja sin röst flera gånger i år. ”Jag försöker berätta för spelare före och efter matchen. När saker går fel är det mer strikt. När det går bra så är det coolt. Jag kan passera känslor och ropa i kabinen. ”

Krakovichs anslutning till teamchefen illustrerar förändringen teamet har genomgått. ”Laget förändrades och Pavel och Houšeks avgång lämnade laget föryngrat. Det finns två amerikaner här och vi försöker få oss att må bra.Vi måste också föra hemkomfort till utomhusmatcher. Vi fick en vinst i Pardubice. ”

I år tillbringade Krakovic en banbrytande sommar. Inte bara kaptenen, utan också hans man. Han gifte sig med basketspelare, världsvistmästaren Tereza Pecková, som förstärkte Nymburk. ”Jag behövde ringa min fru så att hon inte skulle fly. Men annars känner jag inte några större förändringar. Och vem är kaptenen hemma? Naturligtvis gör jag det, ”flirar Děčíns pivot. More