Hockeyspelare väntar på ett år vid VM Kanada, USA och urvalet av Europa

Grupp B spelar Finland, Ryssland, Sverige och Nordamerikanska spelare under 23 år.

Programmet förnyade turnering, som kommer att spelas från september 17 och kommer att avslutas senast den 1 oktober 2016 meddelade NHL och NHLPA Gaming Association. Alla matcher kommer att äga rum på Air Canada Centre i Toronto, Maple Leafs berömda hall.

Den tjeckiska ishockeylaget in i turneringen på den första dagen duell med hemlagad Kanada. Matchen spelas två timmar efter midnatt i Central European Time. Måndagen den 19 september kommer CES att tävla med Europas lag klockan 21:00. Programmet avslutas i en grupp av tjecker på Torsdag 22 september från 02:00 CEST mot USA.

semifinal, där The Clash Cross vinnare och andra lag från båda grupperna kommer att spelas September 24 och 25 .Den sista serien på två vinnande matcher kommer att börja den 27 september och avslutas senast den 1 oktober

Arrangörer tillkännagav också skapandet av Team Europe kommer att vara ansvarig för General Manager för tidigare slovakiska landslaget kapten Miroslav Satan.

Ett lag består mestadels av spelare från Slovakien, Tyskland, Schweiz, Österrike och Slovenien kommer att coacha Ralph Krueger, som också har erfarenhet av att arbeta i NHL och Europa, där han var tolv år som representerar Schweiz.Team president och dess chef utsågs till chef för den tyska ishockeyförbundet Franz Reindl.

Skriva Team Nordamerika och samla tränaren kommer att vara chef för laget Edmonton Oilers Peter Chiarreli och hans kollega från klubben Chicago Blackhawks Stan Bowman.

Varje lag i VM kommer att bestå av 20 spelare på fältet och tre målvaktare. Nomineringen av de första 16 spelare, varav två målvakter, måste lagen anmäla 1 mars 2016. För att komplettera truppen för det slutliga antalet kommer att ha tid förrän den 1 juni

Alla matcher kommer att spelas på en isbana med måtten NHL, enligt reglerna i NHL och NHL domare.

World Cup, som är efterföljaren till Canada Cup hölls förra gången 2004.Kanada vann det med tjeckiska hockeyspelarna i semifinalerna.