Tyska eller hem franska. Vem tjeckarna kan hitta på euron

EM vet fyra deltagare: organisera Frankrike, England, Tjeckien och Island. På tisdag kväll kan tillfalla slovaker, skulle det nästan säkerheten bör också spanjorer. Jag kan fira Österrike och Schweiz.

Championship för första gången i historien, spelade 24 parter, innan partiet delas in i fyra grupper om sex korgar, kommer turneringen har sex grupper om fyra. Åtta-finalen att vidarebefordra två första i varje grupp och de fyra bästa lagen från tredje plats

Sammansättningen av korgarna utse särskilda ranking, som ingår i resultatet av de senaste tre kvalifikationer. Euro 2012, VM 2014 och Euro 2016. Detta återspeglar vinster, drag, nederlag, mål och mål som målats.Du kan se representativets order på www.footballseeding.com.

Frankrike som arrangör placeras i position A1. I den första korgen, vars definitiva komposition kommer att bestämmas av oktober-matcherna kommer de spanska försvararna att vara guld när de går vidare. Utplaceringen undgår inte ens de sista mästarna i världen till tyskarna som leder rangordningen. Förfarandet måste emellertid fortfarande övervinnas.

Om du går framåt kommer Belgien och Portugal också att vara i första korg. Båda länderna har en betydande inverkan på Frankrike.

Och vem kommer att vara den sjätte? Hittills finns det Nederländerna. Men i grupp A, från vilken tjeckien och Island redan har säkrat direktåtgärder, är holländarna på fjärde plats.För att nå åtminstone en spärr, måste matcherna i oktober få tre poäng mer än Turkiet. Om holländarna inte lyckas, som kan bestämma det sista slaget med Tjeckien, skulle det gå till Italiens första korg, men fortfarande i Azerbajdzjan och speciellt hemma mot Norge måste han slåss.

Akta dig, korgens sammansättning är ännu inte slutgiltig. Tjeckerna kan falla teoretiskt i den tredje korgen.

Om de bygger på nuvarande resultat kommer tjeckarna i gruppen inte att slå den ovannämnda Italien, då England, Schweiz, Kroatien och Bosnien. Men Croatarna är fortfarande bara en sken och Bosna är inte där.

Den tredje korg är Danmark, Ukraina, Ryssland, Österrike, Rumänien och Sverige.Även för dem, har den första att flytta, och så att de kan flytta till andra eller fjärde nedgången i papperskorgen.

I den sista korgen i den ordning de är närvarande Ungern, Polen, Irland, Norge, Slovakien och Island. Denna lista är långt ifrån definitiv eftersom mästerskapet är på väg och länder som rankas lägre. Detta gäller särskilt Wales och Nordirland.

Minst nedflyttning fly till Albanien, ytterligare en chans att delta fortfarande poperou Turkiet, Montenegro, Estland, Slovenien, Israel, Skottland och Finland.

Championship kommer att hållas 10 juni – 10 jULI i nio franska städer och tio arenor Paris (St. Dennis, Princes Park), Lille, Lens, Lyon, St.Etienne, Bordeaux, Nice, Marseille och Toulouse.