Stora förlorare, eller inte det bästa stället för Maradona

Den 23-åriga fotbollsspelaren är inte särskilt fysiskt kraftfull, men detta kommer inte att hindra honom från att fullgöra sina uppgifter på högsta nivå.
Moussa Diabi (Bayer)
Kom från: PSG
Kostnad: 15 miljoner euro
Vi fokuserar alltid på otroliga PSG-köp, men ignorerar inte det faktum att nu parisierna har förvandlats till en av de mest produktiva klubbarna i landet när det gäller antalet släppta talanger.
Bland de senaste resultaten från klubbakademin är Moussa Diabi. På hans konto 34 matcher i League 1, och bland de bästa egenskaperna – otrolig hastighet och poängsikt. Han passar perfekt in i det attackerande laget, som redan har de supertalenta Leon Bailey och Kai Haverts.

Hannes Wolf – (RB RB Leipzig)
Kom från: Salzburg
Kostnad: 12 miljoner euro
Efter att ha skadats vid Europeiska ungdomsmästerskapet berövade Wolf sig möjligheten att omedelbart visa upp i den nya ligan. Detta ändrar dock ingenting: Leipzig vet mycket väl att det köpte en av de mest lovande spelarna i Bundesliga.
Den attackerande mittfältaren, som delar sitt namn med den tidigare tränaren för “Stuttgart” och “Hamburg”, gick 89 gånger på planen i en T-shirt “tjurar”.

Det är svårt att förutsäga hur smärtfritt anpassningen kommer att ske i ett team där det inte finns några tydliga “tio”. Kanske borde han följa Emil Forsbergs exempel och gå på flanken – eller kanske kommer Nagelstmann skicka honom djupare; han hade redan gjort något liknande med Kerem Demirbay i Hoffenheim.

Stora förlorare, eller inte det bästa stället för Maradona, Henry och andra Att vara en legendarisk spelare är, som ni vet, inte alls en garanti för att vägen till en strålande coachingkarriär kommer att öppna efter att ha slutfört aktiva uppträdanden. Samtidigt är det alltid mycket mer intressant för fansen att följa de personligheter de kände från sin spelkarriär än att uppmärksamma de substantiv som inte visade sig vara en fotbollsspelare, men som lyckas på coachingsområdet.

Att bli tränare är inte alla ex-spelare medvetna om vad de står inför. Detta arbete är bokstavligen prydligt med ett stort antal knep, faror och fällor.