Snart fick barnet hundratals vykort med andliga

Efter att ha pratat med en vän som arbetade som vaktmästare erbjöd han sig hjälp. Mane tog på sig sina handskar och började skrubba golven.
Självklart sågs fotbollsspelaren och blev omedelbart fångad på video. Manet själv var inte glad över det här: “Sadio bad att inte ladda upp videon. Han ville inte lysa – han hjälpte inte för självkampans skull, “tillade den lokala imam.

James McCleane

Stoke City mittfältare och Nordirlands landslagsspelare James McClain är inte en superstjärna, men han är känd för sin anmärkningsvärda karaktär.
Inte så länge sedan donerade han pengar till begravningen av en liten pojke, betald för en tonårsdrift från Derry och köpte en cykel till en tjej med en spina bifida.

I december hjälpte McClain sex hemlösa människor tillbringa flera nätter på ett hotell, även betala för mat.

Niall McGINN

I september berättade Cameron Delgarnos mor på webben hur hennes sjuåriga son tänker sluta spela fotboll på grund av konstant peer-läsning.

Snart fick barnet hundratals vykort med andliga önskningar från Aberdeen fans. Bland dem är ett brev från klubben Niall McGinn, som inte bara stödde ungdomarna, utan också erbjöd sig att följa med spelarna i spelet med Motherwell.

“Support från Aberdeen fans fick honom att ändra sig. Och när spelaren själv svarade ens var han helt bredvid sig själv. På lördagen fick han massor av stöd – för honom som fan var det en stor händelse. Tack vare Niall för hans deltagande – han är en av Camerons idoler. Många barn idoliserar fotbollsspelare – det är trevligt när de gör sådana gester. ”

Kilian MBAPPE

Engelska fotbollsspelare donerar sina vinster från landslaget till välgörenhet sedan 2007, men det här är inte fallet i Frankrike.
Mbappa refererar till dem som tror att det inte är värt att få betalt för chansen att representera sitt land på fotbollsplanen. Han gav alla sina pengar från VM till dem som behöver det.