Rysk fotboll är tillbaka! Prognos för resten av säsongen

”Loko” ersatte oväntat i tid för en paus i mästerskapet tränaren. Muskoviter istället för Yuri Semin kom Marco Nikolic. Detta kan spela med laget, som ett grymt skämt, och tvärtom höja det. Att byta coach är alltid en risk. Huruvida detta är motiverat kommer bara tiden att visa.

Under tiden kan vi bara säga att Loko bland ett enormt tryck mitt i skandalen genom att kontraktet med det legendariska Semin inte förnyades. Nikolic har ingen rätt att göra ett misstag, eftersom teamets fans fortfarande har en dålig inställning till honom, för att uttrycka det mildt, och om det fortfarande inte finns något resultat kommer detta att vara en annan anledning att skylla ledningen.

Rysk fotboll är tillbaka! Prognos för resten av säsongen

I “Krasnodar” fanns också en coachningslott. Murad Musaev har äntligen blivit huvudtränare, men Igor Zakharyak kommer nu att arbeta i sin coachingpersonal istället för Sergey Matveev. Alla förstår att Murad Musaev “styrde” allt i teamet. Den unga specialisten samlar in sitt team de tränare som han arbetat tidigare med. Det blir intressant att se vad som händer.

När det gäller Rostov är det inte alls klart vad som kommer att hända med laget i samband med situationen med coronavirus (under misstänkt infektion, sex spelare samtidigt, laget gick i karantän i två veckor). Situationen är naturligtvis mycket allvarlig och obehaglig. Det finns många frågor – om laget spelar alls, när det kommer att spela, vem som ska spela etc. etc. En sak är säker – allt detta kan inte påverka laget och resultaten.

Men CSKA har allt på gammalt sätt – kompositionen har bevarats, kontrakt med spelare har förlängts. På många sätt kommer de avgörande faktorerna i kampen om en plats i Champions League att vara de första matcherna efter säsongens återupptagande. De kommer att visa lagens vilja efter en tre-månaders driftstopp. När allt kommer omkring är det i de första spelen att du kan tappa allt, och efter att ha vunnit flera slagsmål blir du favoriter i kampen om deltagande i den europeiska fotbollsturneringen.