Nio lovande Bundesliga nybörjare

Ansu kommer snart att få en svår verklighet. Som 16-åring kände han sig som en Barcelona-stjärna och fick Europa att prata om sitt spel, men nu är det dags för nykter. Messi, Suarez, Dembele återvänder och den unga killen spelar igen för ungdomsgruppen och är nöjd med sällsynta stunder i huvudlaget.

Hittills antyder historien om Barca att en lysande debut i ung ålder är det första symptom på misslyckande. Krkich, Delofeu, Traore – alla började kraftfullt i vuxenlaget, men då drogs nivån för det första inte objektivt. Det fanns dock ett undantag. Om Faty hanterar psykologiskt tryck, undviker frestelser och fortsätter att utvecklas, kanske han blir arving till Leo Messi.

Vem ska övervakas under säsongen 2019/20.
Nio lovande Bundesliga-nykomlingar Under den nya säsongen i Bundesliga kommer många värdiga nya rekryter att uppträda. Vi berättar om det mest intressanta av dem. Vi utesluter inte att dessa killar kommer att bli riktiga stjärnor i Tyskland.

Prata om intressanta nykomlingar till den här säsongen som du kanske inte har känt till.
Elya Skiri (Köln)
Kom från: Montpellier
Kostnad: 6 miljoner euro
Elye Skiri blev den kostsamma signeringen av Köln, som också bjöd in Sebastian Bornau. I det uppdaterade teamet från Achim Bayerlorzer kommer Tunisien att bli en av de viktigaste stjärnorna.
Nästan varje annan person kommer att säga att det är mer intressant att titta på Anthony Modest och huvudmålet för den andra Bundesliga, Simon Terodde, men vi är säkra på att det kommer att vara Skiri som kommer att bli hjärtat i den ambitiösa Köln.

Christopher Nkunku (Leipzig)
Kom från: PSG
Kostnad: 13 miljoner euro
Och detta är en av de ljusaste övergångarna i hela ligan. Som medlem av ungdomslandslaget i Frankrike, lämnade Nkunku PSG för att tävla om titeln i det ständigt framstegande Leipzig.
Nkunku är snabb, teknisk och extremt mångsidig (vilket är särskilt viktigt för den nya tränaren Julian Nagelsmann) och lovar att bli en av de största stjärnorna i ligan tillsammans med de framstående lagkamraterna Timo Werner, Yussuf Poulsen och Ademola Lukman.