Krasnodar och CSKA kommer in i Champions League

Prognos FHD: Krasnodar och CSKA kommer in i Champions League. Krasnodar blir den andra och kommer att gå direkt till “gruppen”, och “armén”, trots backlog, kommer att bli den tredje och kommer att kämpa för att komma in i Champions League genom kvalificering. “Lokomotiv” under Nikolic tål inte stressen och misslyckas, och “Rostov” kommer att avsevärt undergräva situationen med “kronan”.

Vem kommer in i Europa League?

Om “Lokomotiv” och “Rostov” (som borde ha tillräckligt med marginal för att komma in i LE), skrev de ovan, men kampen om sjätte platsen (om inte, naturligtvis, utan några överraskningar i Russian Cup) lovar att vara anspänd. Nu från sjätte Dynamo, till och med den sista Akhmat, är det bara tio poängsskillnad. Men naturligtvis kommer alla lag inte att kämpa för att komma in i LE. Det kommer att vara högst fyra lag – Dynamo, Spartak, Arsenal och Ufa. Kanske kommer någon annan att delta i denna kamp, ​​men det är osannolikt. Enligt många experter är favoriten Dynamo, som under Kirill Novikov fick fart och visar fotboll av hög kvalitet. Samtidigt var Dynamo-teamet och sammansättningen mycket stark.

Rysk fotboll är tillbaka! Prognos för resten av säsongen

Och hur är det med Spartak? Avdelningarna Domenico Tedesco kommer naturligtvis att kämpa, men det verkar som att den här säsongen för de röda och vita kommer att avslutas utan att falla i europeisk tävling. Den enda chansen är Cup of Ryssland, vilket är mycket möjligt och kommer att satsas, men det finns en “MEN” … Motståndaren är Zenit, semifinalen består av en match och den kommer att hållas i St. Petersburg. Allt är emot spartacisterna.

Prognos FHD: “Lokomotiv”, “Rostov” och “Dynamo”. Dynamo inte utan kamp kommer att ta sjätte plats och representera Ryssland i kvalificeringarna i Europa League.

Vem flyger till FNL?

På grund av koronaviruset avslutades FNL-mästerskapet före schemat. Således är det redan känt med säkerhet att Volgograd Rotor och Khimki, nära Moskva, kommer att spela nästa RPL-säsong, såvida de givetvis inte har problem med certifiering och finansiering, vilket har varit mycket pratat på sistone.