Kampen för överlevnad kommer att vara mycket het

För RPL-lag spelar denna justering också betydelse. Nu kommer det inte att finnas några övergångsmatcher mellan 13 och 14 RPL-lag och 3 och 4 FNL-lag. RFU: s verkställande kommitté beslutade helt enkelt – två lag flyger direkt ut och två går direkt ut.

Rysk fotboll är tillbaka! Prognos för resten av säsongen

Kampen för överlevnad kommer att vara mycket het. Kanske har den nionde “Ufa”, som bara är fem poäng före den femtonde “Wings of Soviets”, för närvarande inte säkrat en “plats i solen”. Det är extremt för tidigt att säga något här. Mycket kommer att bero på lagens säkerhetsmarginal, liksom på truppens djup, eftersom det nu finns två matcher i veckan att spela – det europeiska schemat, skador och inhabiliteter är möjliga. De som klarar det bästa av alla, som kommer att rotera kompositionen bättre, som kommer att vara i bättre form under resten av säsongen, som kommer att ha mer önskan, kommer att uppfylla uppgiften att behålla ett uppehållstillstånd i eliten.

Prognos FHD: Det kommer att bli en intressant kamp och allt kommer att avgöras i sista omgången. Vi förutspår att Tambov och Orenburg kommer att flyga ut. Argument? Tamboviterna kommer att fortsätta hålla alla matcher borta, plus laget, vad man än säger, har den minsta budgeten, och med en stor önskan kommer du inte att gå långt. Orenburgare efter Vladimir Fedotovs avgång ser ganska svaga ut, och nu har ledaren George Despotovich lämnat laget. Utan det blir laget ännu svårare.

Sochi och Rubin, i teorin, bör inte uppleva problem med att bibehålla ett uppehållstillstånd, men Sovjets och Akhmatets vingar kommer att kämpa till det sista, men antar att det slutar framgångsrikt för dem.

Vem vinner Russian Cup?

Alla älskar sensationer och säkert kommer alla inte att bry sig om att den näst mest prestigefyllda klubbturneringen i Ryssland slutar sensationellt. Åtminstone kommer vi definitivt att få en sådan finalist. Jag tror att ingen förväntade sig att en av de tre “Shinnik”, “Khimki” och “Ural” kommer till finalen i Cup of Ryssland. Även om vinnaren av Zenit – Spartak-paret, som många har dubblat den för tidiga finalen, kommer att vara en tydlig favorit i den slutliga motståndaren.