Han återvände bra till Real. Och om han undviker fiaskot stannar tränaren Solari

Nej, det är inte säkert, men den senaste utvecklingen tyder på att Santiago Solari, en tillfällig tränare för den berömda klubben, snart kommer att få ett långsiktigt kontrakt, giltigt åtminstone fram till slutet av säsongen.

det är större och större varje dag, säger kommentaren José Félix Díaz från den inflytelserika 22bet Madrid-tidningen Marc.

Solaris preliminära mandat löper ut på måndag, när Real Madrid måste göra en provisorisk tränare permanent eller utse en ny enligt spanska ligans regler.Vilket för närvarande är osannolikt.

“Tja, såvida inte det finns ett fiasko på söndagens ligamatch på Celty Vigo,” konstaterade den spanska journalisten Guillem Balague. “Först då kunde ledningen för klubben besluta att göra en förändring.” Solari väckte det arga laget på kort tid. Tre segrar i tre dueller, om än mot papperssvaga rivaler, hjälpte spelare att få förtroende.

Bra humör, avslappnad atmosfär återvände.Spänningen har minskat.

“Vi arbetar, vi klarar oss bra, varför inte ge tränaren möjlighet?” “Solari måste stanna till slutet av säsongen,” tillägger lagkamraten Karim Benzema.Och det gillar det viktigaste: boss Florentin Pérez. ”Han hade tre stora namn, enligt spekulationer från journalister på listan över möjliga tränare för Real – Read more.

Han korsade ut italienska Antonio Conte, den ursprungliga kandidaten, senast Chelses tränare, en berömd barnläkare och detaljist. Men tränaren för Belgien Roberto Martínez och Mauricio Pochettino från Tottenham kvarstår. Och de kommer förmodligen att stanna åtminstone fram till sommaren.