En annan intrig kommer att vara om Ural

Det verkar som att hela Ryssland, med undantag av Zenit- eller Spartak-fans, kommer att jubla i finalen, som kommer att hållas i Jekaterinburg, för en potentiell outsider. När allt lär vi oss alla i barndomen roten till de svagare.

En annan intrig kommer att vara om Ural kommer att spela i hemmafinalen. Detta är naturligtvis en chans för Yekaterinburgs invånare, men det kommer säkert att bli mycket besviken att nå cupfinalen, spela den på ditt eget fält, men utan åskådare …

Prognos FHD: Sankt Petersburg “Zenith” kommer att ta en dubbel och sätta mästerskapets guldmedalj i Cup of the Country. Denna triumf, om det händer, kommer att bli den fjärde i historien om Cup of Ryssland för Petersburgers.

Vem är den bästa RPL-poängen?

“Det viktigaste är resultatet, och vem som gör poäng är inte viktigt,” säger de flesta spelare. Naturligtvis är många listiga, eftersom alla framåt vill inte bara göra poäng, utan göra så mycket som möjligt.

Rysk fotboll är tillbaka! Prognos för resten av säsongen

Kampen om toppskåraren kommer tydligen att vara mellan Artyom Dziuba, Serdar Azmun, Eldor Shomurodov och Alexander Sobolev. En otvetydig favorit är Dziuba, som är två mål framför sina förföljare. Kommer allt att vara så enkelt för det ryska landslagets framåt? Det finns hopp om att han kommer att kunna konkurrera.

Prognos FHD: Fortfarande, Dziuba, även om Artyom inte kommer att vara lätt, och han kommer före den närmaste förföljaren (oavsett vem han blir) med ett eller två mål.

Kommer det att finnas fans på tribunen?

Alla vet att initialt vid matcher i mästerskapet i Rysslands stadion kommer att fyllas med högst 10 procent. Detta beslut fattades på statsnivå. Det antogs redan innan situationen i Rostov, så naturligtvis kan allt förändras, men hittills har vi det vi har. Spelen kommer att delta av VIPs, säsongsbiljettinnehavare, släktingar till fotbollsspelare eller vanliga fans – här kommer varje klubb att bestämma själv hur man använder denna kvot. Vad som händer nästa är okänt, det beror på situationen med coronavirus-pandemin.