Du har ingen aning om vad det betyder för oss

“Du har ingen aning om vad det betyder för oss. Han har gjort så mycket för oss och Egypten att det är omöjligt att beskriva allt. Jag har tårar i mina ögon med bara en tanke “, sa Matravi Abu Khabs, som arbetar som lärare.
Han återvänder fortfarande till byn och kommer till oss. Han är inte en främling – och kommer aldrig att bli. Han gillar inte att stjärna och undviker uppmärksamhet åt sin person. ”

Juan Mata är känd som “den roligaste fotbollsspelaren i världen.” Hur inte att älska honom? Och spanjoren fortsätter att göra allt för att stärka i denna status. Till exempel blev det i april känt att mittfältaren konsekvent hjälper klubben efter matcherna.

“Juan bestämde sig för att inte lämna och hjälpa vanliga anställda. Med dem analyserar han saker efter matcher – och det här är inte en lätt uppgift. ” De säger att detta är en trevlig gest, men i själva verket är det i ordning med saker för honom – han är helt enkelt den trevligaste fotbollsspelaren i världen! “, Skrev The Daily Mail reporter.

N’Golo KANTE

En annan person som är väldigt svår att inte älska, N’Golo Kante kom in i tidningarna efter att han missat sitt lag tåg till Paris efter att ha besegrat Cardiff. Fotbollsspelaren hittade en moské nära Kings Cross Station, där han blev känd av Arsenal-fanen Badlur Rahman Jalil. När han såg en stjärna, tvekade han inte att bjuda in honom att besöka, och Kante … kom överens om.

Som ett resultat spenderade mittfältaren ungefär två timmar hemma hos Jalil.
“Islam lär oss att bjuda in gäster till middag, och det gjorde jag också. Han vägrade inte – i hans ord var han ensam och gick fortfarande hem. Han gjorde mig och min bror på FIFA, varefter vi tittade på en recension av fotbollsmatcher. Det var en bra kväll. ”

Virgil VAN DAKE

I november utjämnade Virgil van Dyck poängen i Nederländerna mot Tyskland, tack vare vilket hans lag gick till finalförbundet i Nationernas förbund. Men Virgil ville inte fira segern, men gick till domaren Ovidiu Khatsegan, som var tydligt orolig efter den slutliga visselpipan.