Det fanns insiderinformation om att Skov skulle vara i Premier League

Robert Skov (Hoffenheim)
Kom från: “Köpenhamn”
Kostnad: 10 miljoner euro
Det fanns insiderinformation om att Skov skulle vara i Premier League, men Hoffenheim var snabbare.
Dansken flyttade till ett lag som knappast tänker på Euro-platser – det skulle inte falla sönder alls efter förlusten av nyckelspelare. Så mycket förväntas av honom.
23-åringen var bra förra säsongen och deltog i 42 mål. Han är en mästare i långsiktiga strejker och standarder, och 10 miljoner euro för honom är inte pengar alls.

Dejan Jovelich (Eintracht)
Kom från: “Red Star”
Kostnad: 4 miljoner euro
Efter att ha förlorat goleadmonsteret Luka Jovic, bjöd Eintracht omedelbart … “nya Jovic” Dejan Jovelich till sin plats.
Han växte också upp i Crven Star, och han har också stor potential. Kommer berättelsen att upprepas? Svårt att säga.
Fans av ungdomsfotboll och naturligtvis fans av Belgrad-klubben, där han gjorde ett mål varannan match, känner väl till Jovelic. Blixten slår inte på ett ställe två gånger? Vi får se.

Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach)
Kom från: Guingamp
Kostnad: 9 miljoner euro
Sonen till den legendariska Lilian Thuram, Marcus tillbringade två år i Guingamp, och hoppas nu kunna upprepa framgången för landsmän Frank Ribery och Kinsley Coman, som gjorde en karriär i Tyskland.
En fransman som är född i Italien är snabb och fysiskt kraftfull. I Borussia lovar han att bli en ledande stjärna. Vem vet, kanske kommer han till och med att överträffa prestationerna från sin framstående far.

Xavier Schlager (Wolfsburg)
Kom från: Salzburg
Kostnad: 15 miljoner euro
Xavier Schlager är nu en av de mest tekniska spelarna i Bundesliga. Den vänstra benen Schlager från Salzburg har en fantastisk vision och en uppsättning färdigheter som gör att han kan spela rollerna som G8 och Tens.
Österrikern kan hjälpa inte bara i attack utan också i försvar tack vare ett smart och försiktigt spel. Maximilian Arnold kommer att uppskatta sin nya lagkamrat.

Diadi Samassekou (Hoffenheim)
Kom från: Salzburg
Kostnad: 12 miljoner euro
I förra årets Salzburg spelade Diadi Samasseku bakom Schlager. Även då jämförde många honom med Nabi Keita, även om han faktiskt är ännu mer lik N’Golo Kante från Chelsea.
Han brukade vara en mittfältare med attackerande uppgifter, så att du kan förstå varför han är så teknisk. Bland hans andra färdigheter är början på skarpa kontringar.