Belgien tillbringar en underbar årstid

Svårigheter för “Liverpool” i fråga om förvärv av Jovic kan tilläggas av det faktum att serbiska kontraktet ägs av Benfica. “Eintracht” har också i hyresavtalet med den portugisiska förordningen att köpa en fotbollsspelare för 12 miljoner euro. Samtidigt är det i avtalet mellan Luka och Benfica förmodligen en klausul vars belopp är 40 miljoner euro, vilket är en prioritet vid intresse för en tredje part. Hur situationen kommer att bli i händelse av att förhandlingar påbörjas om övergången till Jovic kommer nu knappt någon att åta sig att ens anta …

Torgan AZAR

5 spelare som kan stärka Liverpool i januari

Nuvarande klubb: Borussia Mönchengladbach
Ålder: 25 år gammal
Play Position: Attacking Midfielder

Belgien tillbringar en underbar årstid i Tyskland som en del av Gladbach Borussia. På konto av Torgan 9 mål och 6 assists i 17 matcher av mästerskapet. Det är ingen slump att pressen fortsätter att prata om Azars möjliga överföring till en mer toppklubb och Liverpool kallas bland dem.

I leiren av den “röda” Torgan Azar skulle kunna göra utmärkt konkurrens för Sadio Mane, som givetvis skulle gynna laget. Samtidigt kan en seriös prislapp på en fotbollsspelare (minst 40-50 miljoner euro), liksom intresset för hans person från Bayern och Atletico Madrid, komplicera affären. Tänk inte att återvända till deras rangordnade Torgan Azar och Chelsea, där mittfältaren Eden spelar. Enligt medierapporter har Londonare även en prioriterad rätt att köpa ett mittfältkontrakt från Borussia, om det beslutar att sälja sin utövande.

Men för tillfället är Smolensks folk inte redo att dela med sin ledare under säsongen, men vem vet hur situationen kan vända under överföringsfönstret. När det gäller Liverpool, för honom är Torgan Azar minst en av prioriteringarna på överföringsmarknaden, om klubben bedriver ett aktivt arbete här i januari.